Etusivu » HAUS Uutiset » 3/2015

3/2015

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Mainokset

Sisältö:

1. Toimitusjohtajalta: HAUSin uusi ilme

2. Valtio-JOVA käynnistyi syyskuussa – horisontaalista politiikka-analyysiä asiantuntijoille

3. HAUSin ulkoinen viestintä uudistuu lokakuussa – tulossa paljon muutoksia

4. HAUS International: PADOS workshops about to start in Eastern Partnership countries

5. Palkittuja hausilaisia

6. Poimintoja loppuvuoden koulutuskalenterista – paljon uutuuksia

1. Toimitusjohtajalta: HAUSin uusi ilme

HAUSin ilme uudistuu. Uusi ilme paljastetaan lokakuussa avattavien uusien www-sivujen myötä. Lisäksi uusi ilme tulee välittömästi näkymään HAUSin uutiskirjeissä, koulutusesitteissä ja muussa viestinnässä, kuten loka-marraskuussa ilmestyvässä vuoden 2016 koulutuskalenterissamme.

Uusi logo viestii asiantuntevuutta, luotettavuutta ja luovuutta

Paljastamatta tässä vaiheessa vielä enempää saatan kertoa, että HAUS saa myös uuden logon ja uuden värimaailman. Logon ja uusien värien valinta on edeltänyt monia keskusteluja, pohdintaa, vaihtoehtojen maistelua. Haluamme logomme olevan modernin ja tyylikkään, haluamme sen ilmentävän asiantuntevuutta, luotettavuutta ja luovuutta. Haluamme sen välittävän toivomaamme viestiä siitä mikä ja millainen HAUS tänä päivänä on.

Oman logon kehittely herkistää myös muiden organisaatioiden logojen seurantaan ja arviointiin. Nämä huomataan aiempaa helpommin ja niitä pidetään hyvinä, huonoina, osuvina, mauttomina, epäonnistuneina… Jokainen meistä on varmasti myös logo-asiantuntija ja omassa mielessään luo niiden kautta kuvaa organisaatiosta. Kuvana logo helposti jakaa mielipiteitä, se voi herättää voimakkaitakin tunteita. Tämä ei suinkaan ole kielteistä varsinkaan, jos se johtaa keskusteluun miten organisaatio logon kautta nähdään ja halutaan nähdä.

HAUSin nimi ei muutu

HAUSin nimi ei muutu. Mahdollisesta nimen vaihdosta olemme vuosien varrella puhuneet ylimalkaisesti sidosryhmiemme kanssa, mutta reaktiot ovat ainakin tähän saakka olleet jyrkän kielteiset. HAUS on HAUS ja sillä nimellä tunnettu sekä kotimaassa että myös maailmalla. Väkisin tehtyä nimen vaihtoa en pidä suotavana.

Vastaanotamme mielellään palautetta  – tulossa myös imagokysely

Kuulemme HAUSissa mielellämme palautetta uudesta logostamme, uudesta visuaalisesta ilmeestä sekä avattavista uusista www-sivuistamme. Palautteen antaminen on yksi hyvä väylä jatkuvaan keskusteluun siitä, miten HAUS nähdään. Tätä tulemme kysymään myös myöhemmin tehtävässä imagokyselyssämme. Luonnollisesti keräämme jatkuvasti palautetta myös viestiemme sisällöistä, koulutuksen markkinoinnista oikeille kohderyhmille sekä selkeästä ja oikea-aikaisesta tiedottamisesta ylipäätään. Viestinnän kehittäminen on meillä jatkuvaa työtä ja se koskee kaikkia hausilaisia.

Temmes_small_garden

Anneli Temmes

Alkuun

Mainokset

Sivut: 1 2 3 4 5 6


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

%d bloggers like this: