Etusivu » Huhtikuu 2015 » 2/2015

2/2015

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Mainokset

Sisältö:

1. Toimitusjohtajalta: Entistä parempaa palvelua valtion palveluntarjoajien yhteistyöllä

2. HAUSin Hätäkeskuslaitos 2015 -valmennusohjelma johdon ja henkilöstön tukena muutoksessa – kansliapäällikkö Päivi Nergin mietteitä hätäkeskusuudistuksesta ja sen onnistumisesta

3.Keskushallinnon johtaville asiantuntijoille suunnattu VALTIO–JOVA 4/2015 käynnistyy – keskiössä politiikka-analyysi ja toimintapolitiikan kehittäminen

4.HAUS International: The PADOS Kick-off Conference was held at the House of the Estates 2.4.2015

5. Onnistunut ICT-hankinta CASE: HAUSin uusi asiakas- ja kurssihallintajärjestelmä

6. UUTUUS HAUS Ajassa – videovälitteiset ajankohtaistietoiskut

7.HAUS mukana Valtio Expossa 19.5.2015 – hankintojen strateginen suunnittelu esillä Nautica-salissa klo 10.00

8. Poimintoja loppukevään ja alkusyksyn koulutuskalenterista

1. Toimitusjohtajalta: Entistä parempaa palvelua valtion palveluntarjoajien yhteistyöllä

ValPa_johto_HAUS01042015

Valtionhallinnon palveluntarjoajien johto koolla HAUSissa 1.4.2015

Valtionhallinnon sisäisiä palveluntarjoajia ovat Valtiokonttori, Palkeet, Senaatti-kiinteistöt, Hansel, Valtori ja HAUS. Niiden kaikkien tehtävänä on tuottaa keskitettyjä palveluja valtionhallinnon organisaatioille, samanlaisia palveluja koko valtionhallintoon. Palveluntarjoajien toiminnassa on myös useita toisiinsa linkittyviä alueita; olemme samaan aikaan toistemme asiakkaita, kumppaneita ja resurssivarantoja. HAUSin osalta keskeinen linkitys liittyy luonnollisesti koulutukseen ja valmennukseen.

Valtion palveluntarjoajat ylin johto on jo jonkin aikaa tehnyt tiivistä organisoitua yhteistyötä ja käynyt yhteistä keskustelua toimintamme raameista, sisällöistä ja keskinäisistä tarttumapinnoista. Tavoitteenamme on tuottaa entistä parempaa palvelua yhteiselle valtioasiakkaallemme. Tässä yhteinen pohdinta on erittäin arvokasta. Yhteistyötä on tiivistetty myös organisaatioiden viestintävastaavien välillä tarkoituksena hioa yhteisiä viestejä meidän kaikkien tavoitteista, sisällöistä ja toimintatavoista.

Valtion palveluntarjoajat eroavat organisaatiomuodoiltaan, statukseltaan ja muulta rooliltaan. Statukset vaihtelevat virastosta valtion yhtiöön; kaikki ovat kuitenkin historiansa alussa lähteneet budjettirahoitteisesta valtion laitoksesta liikkeelle. Myös asiakkuuksien määrittelyssä on jossain määrin eroja. Näitä eroja löytyy erityisesti reuna-alueilta silloin kun jonkin organisaation asiakaskuntaan on sisällytetty muita kun puhtaasti valtion organisaatioita. HAUSin kohdalla esim. yliopistot eivät kuulu in-house asiakkuuksiin mutta sitä vastoin Euroopan unioni on toimintamme kansainvälisyyden osoituksena erikseen mainittu.

Valtion palveluntarjoajien ohjaus on keskitetty valtiovarainministeriöön. Yhteinen omistaja edellyttää palveluilta riittävää volyymiä, oikea-aikaisuutta ja hyvää laatua. Kustannustehokkuus valtio-omistajan ja jokaisen asiakkaan näkökulmasta on oleellista. Käymme paljon keskustelua yhteisesti sekä luonnollisesti kukin tahollamme asiakkaidemme kanssa siitä miten kustannuksia arvioidaan, miten kustannuslaskentaa meidän mielestämme tulisi tehdä ja mitä palvelujen hinnoitteluun sisältyy. Jokainen organisaatio pyrkii varmasti parhaaseen kustannustehokkuuteen.

Valtion palveluntuottajat esiintyvät julkisesti yhdessä Valtio Expossa 19.5.2015. Tilaisuudessa julkistetaan myös valtion palveluntarjoajien uusi yhteinen logo.

Tervetuloa vierailemaan yhteiselle osastollemme (1. krs, osastot 24-30 Nautica-salin lähistöllä)!

Anneli Temmes

Alkuun

Mainokset

Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

%d bloggers like this: