Etusivu » HAUS Uutiset » 4/2014

4/2014

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Mainokset

Sisältö:

1. Toimitusjohtajalta: HAUSin kotimainen ja kansainvälinen vuosi
2. HAUSin koulutus- ja kehittämispalvelut 2015 pähkinänkuoressa
3. HAUS on kilpailuttanut johtamisvalmennuksen asiantuntijat neljällä sisältöalueella
4. Henkilöstön kouluttamisesta hyötyä koko organisaatiolle – Case: PRH
5. HAUS International: Mustonen Moldovassa – miltä kv-hankkeen alku näyttää RTA:n silmin?
6. VALTIO-JOKO 30 vuotta –kutsuseminaari 13.11. kokosi yhteen valtionhallinnon johtajia ja kehittäjiä
7.Poimintoja alkuvuoden tarjonnasta, mukana kaksi uutuusohjelmaa

1. Toimitusjohtajalta: HAUSin kotimainen ja kansainvälinen vuosi

Anneli_HAUS_UutisetHAUSin pian päättyvään vuoteen 2014 on mahtunut monenlaista. Siihen on kuulunut paljon erilaista koulutusta ja valmennusta: pitkiä ohjelmia, lyhytkursseja, teemapäiviä, coachausta. Siihen on sisältynyt erilaista virastokohtaista työtä mm. strategian toimeenpanon tukena, tulosohjauksen kehittämisenä, sekä esimies- ja johtamistaitojen hiomisena.

Ohjelmien ja hankkeiden toteuttamisessa on ollut HAUSin oman väen ohella mukana suuri joukko tekijöitä ja eri alojen osaajia hallinnosta, yliopistoista sekä yrityksistä. Valmistelussa on ollut mukana vieläkin laajempi joukko ministeriöiden ja virastojen virkamiehiä, jotka merkittävällä panoksellaan ovat viestineet koulutus- ja valmennustarpeista ja toiveista mm. erilaisten yhteistyöryhmien kautta.

HAUSin vuosi 2014 on ollut hyvin kansainvälinen. Se on tuonut mukanaan monia uusia avauksia ja ammattitaitoista, jo aiemmin käynnistyneiden hankkeiden toteuttamista. Tällä hetkellä HAUSin väkeä löytyy Munkkiniemen ohella maailmalta jo viidestä muusta toimipisteestä, ja lyhytaikaisia asiantuntijoita käy tämän lisäksi vielä useammassa kohteessa. Yhtenä uutena toimipaikkanamme on Moldova, josta RTAmme Esko Mustonen kirjoittaa tarkemmin tässä HAUS Uutisten numerossa. Työhömme on tullut mukaan monia uusia tekijöitä, jotka ovat arvokkaalla osaamisellaan ja kokemuksellaan laajentaneet kotimaista ja kansainvälistä asiantuntijaverkostoamme. Kansainvälisistä hankkeista olemme voineet ammentaa paljon myös tänne kotimaan työhön muistaen, ettei osaamisen vienti voi koskaan olla pelkästään yksisuuntainen tie.

Liiallista vaatimattomuuttako?

Olemme saaneet HAUSiin palautetta siitä, ettei työmme laajuudesta välttämättä aina riittävästi tiedetä. Olemme ehkä perisuomalaiseen tapaan olleet turhan hiljaa ja vaatimattomia monenlaisesta tekemisestämme sekä saavutetuista tuloksista. Emme herkästi kehu itseämme, paitsi tietenkin kansainvälisissä kilpailuissa, kun ylpeänä ja mitään peittelemättä haluamme tuoda esiin suomalaisen hallinnon ja koulutuksen erinomaista osaamista sortumatta silti (ainakaan kovin suuriin!) ylilyönteihin.

Sisäisiä kehittämishankkeita jatketaan

Vuonna 2014 olemme panostaneet HAUSin viestinnän kehittämiseen, joka on toki jatkuva ja monitahoinen kehittämisalue. Ensi vuonna työ jatkuu mm. HAUSin verkkosivujen uudistamisena. Toisena suurena sisäisenä kehittämishankkeenamme on kuluvana vuonna ollut uuden asiakas- ja koulutuksenhallintajärjestelmän rakentaminen, joka tulee käyttöön helmikuussa 2015. Uskon, että tästä laajasta kehittämisprosessista voimme jakaa hyödyllisiä kokemuksia myös asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Kiitollisena teille

Haluan koko HAUSin puolesta kiittää kaikkia asiakkaitamme, asiantuntijoitamme ja yhteistyökumppaneitamme Suomessa ja maailmalla upeasta yhteisestä koulutusvuodesta 2014. Kanssanne on ollut ilo tehdä työtä yhteiseksi hyväksi.

Toivotan teille kaikille rauhaisaa joulua ja onnellista vuotta 2015.

Anneli Temmes

Alkuun

Mainokset

Sivut: 1 2 3 4 5 6 7


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

%d bloggers like this: